Top 6 citate despre…frumusete! Ce este de fapt frumusetea?

Momentul cand iesi din casa cu fruntea sus. Clipa in care faci cunostinta cu cineva si iti spui numele raspicat, cu mandrie. Momentul cand te gandesti la ceea ce esti TU si zambetul iti rasare pe buze.

Asta este frumusetea.

Izoland frumusetea fizica de cea morala, gandindu-ne numai la ea, rapim prea multe din substanta acestui cuvant. Si totusi, daca dorim sa ne limitFrumusetea in Colombia si in jurul lumiiam la aspectul fizic, numeroase proiecte ne dovedesc ca frumusetea este atat de variata. Totul depinde de cel care priveste.

Dovada?

Urmariti acest proiect in care designeri din toata lumea au fost provocati sa arate care este idealul lor in frumusete. Talii, solduri, inaltimi diferite, ne arata de fapt ca fiecare vede frumusetea altfel si ca fiecare persoana este de fapt frumoasa. Fiecare din noi este o opera de arta vie, care asteapta si merita sa fie descoperita, valorificata si apreciata.

Plecand din sfera limitata, a frumusetii fizice, privim catre filozofi si scriitori faimosi, indragostiti de frumusetea lumii, in toata complexitatea sa. Ei spun asa:

1. Frumusetea este umbra lui Dumnezeu asupra universului. Gabriela Mistral

2. Frumusetea trezeste sufletul la viata. Dante Alighieri

3. Cea mai de pret parte a frumusetii este cea pe care un tablou nu o poate reda. Francis Bacon

4. Oricine are abilitatea de a vedea frumusetea nu va imbatrani niciodata. Franz Kafka

5. Unii oameni indiferent cat de batranii sunt niciodata nu isi pierd frumusetea. Au mutat-o din fetele in inimile lor. – Martin Buxbaum

6. Cand ajungi sa iubesti viata vei vedea frumusetea in toate lucrurile posibile. Kahlil Gibran

De fapt, frumusetea este strans corelata cu iubirea si pofta de viata!

Asadar, important este nu numai sa ne dorim sa fim noi insine simbolul frumusetii, generand o stare de bine pentru cei din jur. Deopotriva important este sa admiram frumosul din jurul nostru, sa ne dorim sa fim inconjurati de el, sa ne dorim sa il cream, sa il absorbim prin toate simturile si sa ne bucuram de efectul benefic pe care il are asupra noastra.

Un lucru este clar: pentru a vedea frumosul, trebuie sa purtam ochelarii cu lentilele iubirii! Astfel, avand inima deschisa, frumosul ne va fi la indemana si ne va bucura zi de zi.

Pune-ti ochelarii iubirii si vezi frumusetea!

Vrei sa fii frumoasa? Atunci impresioneaza atat fizic cat si moral, fii un simbol demn de admirat prin unicitatea si farmecul tau. Cand esti in pana de idei sau nu stii cum sa le pui in practica, te asteptam cu cele mai bune sfaturi si cu personal profesionist care te va pune in valoare. Programeaza-te acum la 0268 541 474!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s