Coafura si Frizerie

De cand cauti un salon unde chiar sa iti tunda doar varfurile? Iti doresti un loc unde coafura sa reziste cel putin 24 ore si sa te reprezinte? Mai ales cand esti mireasa, sau mergi la un eveniment unde ai vrea sa impresionezi (placut!). Ai nevoie de consiliere pentru alegerea unei tunsori sau a unei culori care … Mai mult Coafura si Frizerie

Mit sau adevar: Toamna si iarna soarele nu imi afecteaza pielea…?

Cand ne gandim la protectie solara, de obicei sunt peste 20 de grade in termometre, asa-i? Insa radiatiile solare (UVA si UVB) ne afecteaza tenul pe tot parcursul anului, atata timp cat iesim ziua din casa. De fapt razele UVA ajung la tenul tau chiar si cand esti in casa, daca stai langa fereastra. Chiar daca este … Mai mult Mit sau adevar: Toamna si iarna soarele nu imi afecteaza pielea…?

Top 6 citate despre…frumusete! Ce este de fapt frumusetea?

Momentul cand iesi din casa cu fruntea sus. Clipa in care faci cunostinta cu cineva si iti spui numele raspicat, cu mandrie. Momentul cand te gandesti la ceea ce esti TU si zambetul iti rasare pe buze. Asta este frumusetea. Izoland frumusetea fizica de cea morala, gandindu-ne numai la ea, rapim prea multe din substanta … Mai mult Top 6 citate despre…frumusete! Ce este de fapt frumusetea?